Varm rekommendation

Som ni vet planerar jag en fest om ett par månader.

Nu har jag bestämt var den ska vara och allt är under kontroll så här långt. Jag har valt lite mellan ett par olika festlokaler och tänkt mycket på hur jag vill ha min fest. Ett alternativ som har legat mig väldigt varmt om hjärtat är Rosersbergs slott.

Rosersbergs slott och slottspark är en underbar plats bara några kilometer ifrån vårt hus. Att ta en promenad i slottsparken är en fantastisk upplevelse när som helst på året. Den här årstiden är det ljuvligt att lägga sig på gräset vid ångbåtsbryggan med en kaffekorg och ta ett dopp i Mälarens mörka vatten. På hösten är det alldeles extra vackert med alla enorma kastanjeträd som skiftar i höstfärger. På vintern kan man ta härliga promenader längs isens kant och om man törs kan man ta en tur ut på isen. Våren är ju härlig överallt, men kanske allra härligast när man en varm kväll kan packa matsäcken med årets första välkylda rosévin och ta en cykeltur till slottsparken och bara njuta av alla växter som vill ut.

Numera finns möjligheten att övernatta i slottet, äta lunch eller ha konferens. Min tanke var att ha festen där och det har länge varit ett hett alternativ. Så en morgon förra veckan när solen sken från klarblå himmel och det var ca 28grader i skuggan, träffade jag VDn Pär i morgonsolen på verandan med utsikt över parken och Mälaren. Vi diskuterade festen och det kändes ungefär som om jag skulle gifta mig igen. Det var bara mannen som saknades vid planeringen. Fast i och för sig så var det väl inte så stor skillnad mot den riktiga bröllopsplaneringen som jag också styrde med järnhand och som min käre svärfar också tydligt kommenterade i sitt tal…

Men nu var det ändå lite annorlunda. Jag kan liksom inte förstå att min 25+dag ska vara så viktig att den behövs planeras på det här sättet. Kanske blir det fest där om 10 år istället? Då känns det säkert mer rätt med en bal på slottet.

storbild_startJag vill ändå passa på att varmt rekommendera Rosersbergs Hotell och Konferens. Miljön är underbar och bemötandet väldigt trevligt.

Och jag är säker på att min fest kommer göra sig väldigt bra där den nu blir av istället :-)