Har jag koll?

stress_graphJust nu går mina dagar i 190 och jag börjar undra om jag har koll på läget.

I helgen var jag som ni vet på kick off  med Comfort-kedjan och det var helt suveränt bra arrangerat. Jag tänkte berätta om det och tipsa om föredragshållare och om hur man ska arrangera kick offer för att verkligen inspirera medarbetare.

Men jag hinner inte. Jag hinner inte ens äta lunch eller sitta med barnen i soffan på kvällen. Jag kan inte förstå varför jag inte kan vara lite mindre engagerad i saker och ting och bara vara. Jag kan inte heller förstå hur jag kan ha så mycket att göra på arbetet. Det tar aldrig slut.  Denna vecka har jag försökt koncentrera mig på alla lappar. Men de förökar sig i jämn takt.

Imorgon jobbar jag bara halvdag för sen ska jag åka med firman till Bryssel och se på Formel 1. Misstänker att det inte blir den lugnaste helgen med sovmorgnar och tidiga kvällar…

Hoppas att jag får en liten lucka över snart. Då ska jag skriva mer.

Förresten! Jag vill inte att nån ska kommentera att jag har mig själv att skylla – det vet jag redan och därför är jag ganska irriterad på mig själv just nu. Ikväll ska jag leta fram min ”lättare att leva-lista för stressade typ A-människor” som jag fick av terapeuten för några år sedan. Den hjälpte då iallafall.