Belgien del 1

DSC00871I helgen var jag med mina nya arbetskamrater i Belgien, närmare bestämt i Bryssel för att titta på Formel 1. Det var med en skräckblandad förtjusning jag åkte med 13 rörmokare på en arrangerad sportcharter. För er som inte vet så har jag har ett inbyggt sportfilter och har aldrig tidigare varit på ett sportevenemang, sportkanaler på tv zappas bort fortast möjligt och sportsidorna i tidningen går direkt till pappersinsamlingen. Formel 1 visste jag knappt vad det var…fick ganska ilskna blickar när jag frågade om det var motorcyklar vi skulle titta på :-)

Den manliga majoriteten tillbringade två hela dagar på Spa-banan utanför Bryssel. Vi tre tjejer fick tack och lov dispens från den första dagen och kunde njuta av ett soligt Bryssel och göra sånt som vi gillar, dvs shoppa, promenera och dricka bubbel i solen.

Kvällarna var mycket lyckade och det var länge sen jag skrattade så mycket (eller egentligen inte, eftersom jag hade nästan lika roligt förra helgen på kick offen :-)). Men hursomhelst var allt mycket lyckat och vi provade nog de flesta krogar och dansställen i Bryssels centrum. Vi provade dem så intensivt så att vi inte var välkomna sista kvällen…Bar2

Om Bryssels nattliv kan mycket sägas och jag hinner inte ta allt nu. Men jag måste visa dessa två drinkar! Det föreställer en Dry Martini och en Margarita…Den bartendern jobbade nog sin första kväll i baren. Har ni sett en tjockare citronskiva eller en fånigare Drajja? När han stängde locket på shakern skvätte han ner mig och säger ”oh, don´t tell my manager!” Belgisk kundservice???