1 år kvar – fortfarande övertygad

Om ett år är det val. Jag tror att svenska folket kommer att göra rätt och se till att alliansen får fortsätta sitt arbete med att göra Sverige till ett bättre land att leva i. Siffrorna som idag visar att oppositionen har ett litet försprång kommer att ändra sig och om inte innan valet, så kommer vi se det på valnatten. Reinfeldt kommer att sitta kvar.lars_soren_liten

 

Det måste bli så. Läs ledaren i SvD idag och känn efter. Det kan inte vara så att svenska folket tror på Sahlin och Ohly. Det är ett skräckscenario! Faktiskt värre än det som händer på bilden här bredvid. En kyss går ju över ganska fort, men om de vinner valet är det kört i fyra långa år.

Sverige kommer att ta stora steg bakåt. Tillbaka till bidragssamhället, minskad valfrihet och försämrad kvalitet på skolor och vårdinrättningar.

Nej, se nu till att förstå att det har blivit bättre att leva i Sverige under de senaste tre åren. Vi har fått mer pengar kvar i plånboken, våra ungdomarna har fått nya möjligheter att välja skola efter intresse och kompetens, rätten att välja vårdplats har ökat och miljösatsningarna står i fokus. Vi måste förstå att mångfald är något naturligt och skapar nya möjligheter och större utbud i samhället om vi hanterar det på rätt sätt. Alla måste ges samma möjlighet att utvecklas och kämpa för sitt eget bästa. Konkurrens och vinstmöjligheter ger nya mål och utmaningar och inte tvärtom.

Jag är åtminstone övertygad – igen.