Åh nej!

TCAZIE1DQCAGV0YVTCAQSUL3KCA7EQ74RCAY2CMVSCAAWC5XKCABP2GF7CAKCBOBACAAWHUTFCAYQ3TLQCALBOUD8CA4QQY6ICAK57LQXCATGOU7PCAGJ2GAVCAS26MRCCAQDRQF1    Henke blev sjuk och missade Lidingöloppet igår. Han har tränat som en galning och verkligen sett fram emot att springa de tre plågsamma milen. Att då bli dålig och inte kunna ställa upp var en katastrof för honom och han är givetvis jätteledsen. Jag tycker riktigt synd om honom och förstår självklart vilken frustration det måste vara.

Men! Just nu är det ändå mer synd om mig! Jag håller på att bli lika dålig som han har varit och det får inte hända eftersom min fest närmar sig med stormsteg!

Nej, det är inte svininfluensan. Nåt mycket märkligare. Vi är yra, illamående och extremt trötta både i huvudena och kropparna. Henke har haft ont i lederna och öronen, men det har jag inte fått än. Men jag är yr, illamående, helt slut och svettas och fryser om vartannat.

Snälla alla goda makter och alla andra som kan påverka min hälsa – låt det gå över! Denna vecka är helt fel vecka för mig att vara sjuk!