Anställd!

dollarteckenJag är nöjd.

Mycket nöjd. Igen.

Idag blev jag nämligen fast anställd som butikschef i Comfortbutiken som ägs och drivs av det framgångsrika företaget Karby VVS.

Jag har jobbat där sedan maj i år och jag tror inte att jag någonsin trivts så bra på nåt jobb. Jajaja, nu säger nog flera av er att det har ni hört förut. Ok, kanske har jag sagt det förut, men nu är det på riktigt. Det här är toppen!

Antalet arbetskamrater är en promille av vad jag är van vid och också en helt annorlunda typ av människor än t.ex på min förra arbetsplats, men jag har det     10 000 gånger roligare!

Varje dag lär jag mig nåt nytt, varje dag undrar jag åtminstone nån gång över hur jag kunde säga det jag just sa, men samtidigt vara helnöjd över att jag sagt det och därmed lyckats få till en affär med kunden, varje dag undrar jag varför jag inte hittade ett sånt jobb lite tidigare.

Nu ska jag sluta fundera så mycket och hålla mig kvar i butiken på åkern i Rävsta ett bra tag till. För jag trivs enormt bra och försäljningssiffrorna pekar åt rätt håll och jag går till jobbet med ett leende varje dag.

Att löneförhandlingen gick vägen gör ju inte saken sämre :-)