Januari.

Tiden går vädigt fort och mina planer för att hinna med familj, jobb, politik, bloggen m.m.  går isovante så bra.  Igår åkte jag till Falköping för att gå på kurs i hur man ritar badrum. Jag skulle åka från Centralen kl. 06.10. Det är jättetidigt för mig nuförtiden. Förr, när jag jobbade på Arlanda och började kl. 04.45 ibland, var det inte så tidigt och jag kunde vara uppe och ändå sova bra de få timmarna man fick sova. Men nu, nu var jag nervös ett helt dygn i förväg, ställde alla alarm jag har och vaknade med ett ryck kl. 03.51 och var helt övertygad om att jag försovit mig.

Jag kom iväg, hann med tåget och har haft två mycket bra kursdagar med trevliga kollegor i Comfort-kedjan. Deltagarna kom från hela Sverige, hela vägen från Gällivare till Åstorp. Vi fick tid att utbyta erfarenheter från våra butiker och olika delar av landet och lärde oss massor. Jag tror att vi alla nu är rikigt laddade för att rita badrumsmiljöer till våra kunder.

Nu är det fredag, jag är ledig imorgon, men ska upp tidigt för att titta på Aksels innebandymatch i Kolstahallen. Jag lovar att återkomma imorgon, då har jag massor att skriva om och då blir det äntligen lite politik igen!