Tack Moderaterna och regeringen!

Denna månad får alla som arbetar mer pengar än tidigare tack vare det fjärde steget i jobbskatteavdraget. För er som undrar hur mycket mer ni kommer att få rekommenderar jag ett besök på www.jobbskatteavdrag.se.

3msymbol_fargÅterigen kan vi alltså tacka den moderatledda regeringen för att den gör det lättare för svenskar att klara sig bra på sin lön, ger mer valfrihet till den enskilde och därmed givetvis gör Sverige till ett bättre land att leva i.

Det fjärde steget i jobbskatteavdraget gör det mer lönsamt att jobba och de som gynnas mest är låg- och medelinkomsttagare. För t.ex. en person med en inkomst på 19 600kr har man sänkt skatten med 6,8% jämfört med 2006 och han/hon får 1337kr mer i plånboken.

Tyvärr är det här något som många inte tänker på eller ens har uppfattat. Varför måste det vara så svårt att få ut de positiva budskapen? Tänk om media ibland kunde uppmärksamma sådant också och inte alltid lägga fokus på elände och felvinklade sanningar om svåra beslut som misstolkas av allmänheten. 

Idag har vi moderater haft kampanjer runt om i landet för att sprida det positiva beskedet som väntar alla med lönen nästa vecka. Jag hoppas att många har läst vår folder, kollat sin egen vinst på www.jobbskatteavdrag.se och förstått att vi har den moderatledda regeringen att tacka för de extra kronorna som vi får i lönekuvertet. Se till att den får fortsätta förbättra vår tillvaro även efter valet.