Årsmöte med entusiasm

borgIgår hade Moderaterna i Sigtuna årsmöte.

Vi hyrde Skolan Bergius lokaler i Märsta Centrum och fick, pga. tidspressat schema, en kort presentation av rektor Thomas Borg. Efteråt kunde vi konstatera att den var alldeles för kort och vi måste snart försöka få till ett tillfälle när vi kan få mer information om den fantastiskt framgångsrika skolan.  Många hade frågor som de ville ställa och många imponerades av den entusiasm som Thomas visade.

Personligen känner jag ju redan till hans entusiasm över skolan och vet att han också smittar av sig på både personal och elever. Att ha en 14åring som planerar och gör sina läxor, diskuterar provresultat och berättar om sina skoldagar på det sätt som Aksel och hans kompisar gör, är helt oslagbart och imponerar stort.

Jag är så tacksam för att Skolan Bergius startade samma år som Aksel skulle börja 7an!

Efter Borg talade Niklas Wykman, MUFs ordförande. Lika entusiastisk som Borg är över sin skola, är Wykman överDSC01260 politikens möjligheter. Tyvärr var jag dörrvakt, serveringspersonal och alltiallo under kvällen och hade svårt att sitta still och lyssna koncentrerat på föredraget, men det jag hörde var toppen! Att han engagerar ungdomar är inte svårt att förstå. Lyssnar man på honom och hans argument kan man ju inte annat än att bli taggad och sugen på politik!

Efter dessa två entusiastiska personer fortsatte kvällen med årsmöte och efterföljande middag.

Jag blev vald till vice ordförande och passar på att tacka för förtroendet! Det ska verkligen bli jättekul att vara med och driva föreningen och partiet till valvinst.

Det var också jättekul att se så många nya entusiastiska medlemmar som valt att engagera sig ett så viktigt år som detta. Framför allt var det kul att de nya MUFarna var med under kvällen och sprudlade av energi.

Som ni hör var det en lyckad kväll och jag vill också passa på att tacka Nayli på Piccadilly i Märsta för den helt otroligt goda maten! Det var helt omöjligt att lämna kvar resterna och vi nästan slogs om att få ta hem överbliven mat…

Det enda som saknades var rökmaskinerna :-)