Måndag och -25,6

Hur kan det vara måndag igen? Är det fler måndagar nuförtiden? Vädret och klimatet verkar ju ha ballat ur och antagligen veckodagarna också.

Nåja, idag ska jag – förhoppningsvis – få träffa min doktor och höra domen för knät. Dagen till ära är svullnaden större än den varit de senaste dagarna, så jag hoppas på en snabb dom och helst en akut operation innan jag får åka hem.

Man kan undra varför jag är uppe vid denna tidpunkt en måndag morgon när jag inte måste kliva upp så tidigt. Jo, svaret är OS och hockey. Alltså, jag tittar inte, men Aksel gör det och jag kravlade mig ur sängen som stöd…

Det känns okej eftersom jag gick och lade mig lite tidigare än vanligt igår. Det var helt omöjligt att vara vaken efter en intensiv helg och en sömnig söndag. Eftersom alla andra friska människor kunde vara ute och ta långpromenader i det vackra solskenet, men jag inte kom längre än till brevlådan när Henke hade skottat, så var jag lite extra grinig och trött. Jag försökte ta mig runt huset för att se hur mycket snö det egentligen finns på tomten, men kom inte ens runt innan jag insåg att det var ett orimligt uppdrag för mitt knä.

uteplatsMen jag kom så långt att jag kunde konstatera att det var ett dumt år att glömma städa undan utemöbler och grill innan snön kom…snöstol