Min arbetsplats – ett framtidsföretag

liggandeloggaIdag har min dag varit minst sagt intensiv.

Dagen började med försenade leveranser, krossat klinkers, stress, stress och lite mer stress.

Den mesta stressen beror på att min närmaste kollega är sjuk och vi just nu har fyra badrumsbyggen på gång samtidigt och jag inte har kontroll över alla moment eller varenda liten rördel i renoveringarna utan hans hjälp. Dessutom skulle vi ha strategimöte med vår styrelseordförande och hela ledningen skulle vara borta från kontoret i 24 timmar. 

Det kändes inte bra alls.

Med blodsmak i munnen och kramp i magen lyckades jag rådda runt och släcka några mindre bränder innan det var dags att åka till ”32 rum &  kök” i Sigtuna. Eftersom tiden är knapp för oss alla och vi bor i ett konferens-Mecka åkte vi inte längre bort än så för mötet. Det känns lite märkligt att bo på hotell bara ca en mil hemifrån…

Konferensdagen inleddes med en suveränt god lunch kombinerad med en soldränkt, isig och fullkomligt underbar utsikt över Mälaren. ”32 rum & kök” är ett litet charmigt hotell med konferensmöjligheter precis vid Mälarens strand i Sigtuna och maten är fantastisk. 

Efter lunch var det dags för företagets strategiska plan. Jag har inte jobbat ett år i branschen än och var lite för stressad för att ta uppgiften på rätt sätt. Magknipen var tydlig och luften räckte inte riktigt till i början då jag mest satt och tänkte på badrummen som inte växte fram som de skulle. Men sen…plötsligt kände jag att det blev mycket lättare att andas och idéerna växte fram för hur vi ska kunna bli ännu bättre på det vi gör och hur vi ska kunna lyfta företaget ännu mer. 

Nu tänker säkert många av er att: ”oj, det företaget kan vi inte anlita, det verkar osäkert!” Men, nej, det är inte osäkert, att anlita oss är precis vad ni ska göra! Särskilt om ni bor i vårt område, dvs. Sigtuna, Knivsta och Upplands Väsby kommun. Vi har en stark position inom vår bransch, vår personal har ett stort kunnande inom sitt område och vi vågar anställa personal för att hinna med det vi har tagit på oss att göra. Vår VD är drivande och entusiasmerande och han jobbar hårt för att föra sitt företag framåt. Jag skulle faktiskt kunna kopiera Sigtunamoderaternas ledord till vårt företags ledord – positiva, framtidsinriktade och lösningsorienterade. Jag tror att det vi upplever när det kör ihop sig är växtvärk. Imorgon ska vi behandla den och gå in i nästa fas.