Moderaternas valsedel fastställd!

 

PRESSMEDDELANDE

Moderaterna i Sigtunabygden
2010-03-11


Igår höll Moderaterna i Sigtunabygden nomineringsstämma för att fastställa valsedeln till kommunvalet den 19 september. Stämman följde valberedningens förslag. Nuvarande oppositionsrådet Henrik Kelfve valdes till första namn följd av Mats Weibull och Helle Nyman Ahlqvist.

-    Sigtuna kommun behöver en ny positiv, framtidsinriktad och lösningsfokuserad ledning. Moderaterna har nu fastställt en stark laguppställning med bredd, erfarenhet och ungdomlig entusiasm. Jag är mycket taggad på att få leda Moderaterna och Alliansen till en valseger i höst. Det är stort att få detta förtroende och jag kommer göra allt för att leva upp till förväntningarna, säger Henrik Kelfve (M).
–    Moderaterna sätter alltid individen före systemet. Vi vill leda samhällsutvecklingen så att vi skapar en spännande, dynamisk och trygg kommun, säger Mats Weibull (M).
–    Skolan i Sigtuna kommun har stora bekymmer som bottnar i otydligt politiskt ledarskap. Vår enskilt största utmaning är att vända den negativa trenden så att vi tillvaratar barns nyfikenhet och ger alla goda möjligheter att uppnå kunskapsmålen. Vi vill skapa en skola i toppklass där trygghet och kunskap är i fokus, säger Helle Nyman Ahlqvist (M).

henrik-mats-helle
 

“Topp 10″

1. Henrik Kelfve, 37, Steningehöjden
2. Mats Weibull, 63, Sigtuna
3. Helle Nyman-Ahlqvist, 40, Rosersberg
4. Rolf Jangbratt, 68, Sigtuna stad
5. Adam Wretler, 26, Bärmö
6. Louise Skeppare, 73, Sigtuna
7. Lars-Göran Sörqvist, 62, Sigtuna
8. Elias Saouk, 35, Märsta
9. Gunilla Holmgren, 58, Sigtuna
10. Hanne Luukkonen-Konradsson, 31, Sigtuna


 

För mer information
Henrik Kelfve (M)                        tel 0733-607170
Mats Weibull (M)                         tel 0708-410275
Helle Nyman Ahlqvist (M)            tel 0768-000334