MSC Fantasia – here we come!

Idag njuter jag av en avslappnad söndag efter en spännande vecka.

Veckan började med ett par tuffa arbetsdagar som jag redan bloggat om och i onsdags hade moderaterna sin nomineringsstämma, då jag fick den hedrande tredjeplatsen som jag också redan berättat om genom pressmeddelandet nedan. 8443

Samtidigt har Henke, genom ihärdigt mailande och ringande, äntligen lyckats få napp på en kryssning för hela familjen!

Han brukar få olika kryssningserbjudanden för branschfolk och vi har ett stort antal gånger försökt boka en, men hittills utan framgång. 

Men nu har vi alltså lyckats och den 30 april seglar vi ut från Barcelona med MSC Fantasia för en 8-dagars Medelhavstripp!

Det känns helt ok :-)

Igår åkte Henke till Miami på en årlig kryssningskonferens och det känns alltid lite extra surt när han åker på den. Jag tycker nämligen att det är helt rätt tid att lämna Sverige för att få njuta av sol och värme, istället för att halka runt på isfläckar och irritera sig på att våren inte kommer tillräckligt snabbt.

Vi hade först tänkt följa med honom för lite familjesemester, som vi gjort ett par gånger tidigare. Men valde att inte göra det, utan planerade istället för en påsklovsresa. Problemet var att vi inte hittade nåt resmål som vi alla var nöjda med. 5664Dvs. både vi och plånboken…

För nån vecka sedan, dök det så upp ett kryssningserbjudande. Henke kastade sig på mailen, men återigen var allt fullbokat efter nån timme bara.

Det gick ett par dagar och så plötsligt fick han ett nytt erbjudande. Efter mängder av mail och telefonsamtal var resan äntligen vår!

Det ska bli så härligt! Vi blir tvungna till att slappa, äta och dricka gott, umgås med varandra och bara njuta av att fraktas runt mellan intressanta resmål runt Medelhavet. Det känns också okej att vi, pga alla turer med misslyckade bokningar, blev uppgraderade och får en hytt med egen balkong på 13e däck…

På nåt sätt känns det lite lättare att stå ut med alla långa arbetsdagar och sena möten nu när jag har det här att se fram emot.