Heja heja one.com

Som ni har märkt har min blogg laggat. Ja, jag talar numera tonårska :-) Tycker nämligen att just lagga är ett bra ord i datasammanhang och känns lite mer modernt än pajja…

Hursomhelst. Efter att jag pillat på nån inställning nånstans försvann plötsligt hela min startsida och det mest mystiska var att allt fanns kvar när jag loggade in, men syntes inte för er. Jag som bara vill att allt ska fungera smidigt och inte fattar ett smack av html, php, felkoder o.dyl. och därmed inte hade en aning om vad jag hade gjort för fel, bröt ihop över att inte kunna skriva.

Försökte febrilt och med desperation i rösten få hjälp av vänner och div. chat-support, till en början utan framgång.

När jag så till slut kom på att det kanske är klokt att kontakta sitt web-hotell (jajaja, ni kan spara era syrliga kommentarer, inte tänkte jag på att det skulle vara det första jag borde gjort…) fick jag till slut napp och efter ett otal mail fram och tillbaka lyckades den fantastiska kundsupporten på one.com hjälpa mig. Jag riktigt hör hur de stönar och skrattar över mina idiot-frågor och undrar hur jag överhuvudtaget lyckats skicka ett mail.

Men det gick alltså att, genom mailkontakter på dygnets alla timmar, få hjälp av en alltid lika trevlig och vänligt svarande kundsupport. Ni som funderar över vilket web-hotell ni ska använda – det finns bara ett – one.com!