Från sommarlunk till valrysare

Sommaren börjar lida mot sitt slut – kanske. Hursomhelst är inte vädret längre vad det varit den här underbara sommaren.

Jag lyckades ha min första semestervecka precis samtidigt som värmeböljan satte igång och fick njuta av extremvarma dagar och ljummet havsvatten på Gotland. Sen jobbade jag två veckor, men fick ändå njuta av varma sommarkvällar och underbara morgnar, vilket gör det så mycket enklare att jobba. Mycket svårare är det dock att få något gjort hemma på kvällarna, men det är ju ingen större katastrof att dammet virvlar i hörnen under ett par veckor – det kan RUT få ta hand om i september…

De sista två semesterveckorna har vädret varit lite mer normalt svenskt sommarväder med både regn och sol. Ledigheten har ändå varit väldigt skön och välbehövd. Tyvärr har sista veckans planerade ”fixardagar” störts av att mitt knäskrälle sprack. Eller nåja, inte hela knät, men cystan som hade vuxit fram igen efter operationen i februari gjorde ett ovälkommet återbesök i vänster knä och sprack. Den smärtan önskar jag inte ens min värsta fiende. Nu börjar det släppa och foten börjar likna en fot igen och livslusten är tillbaka.

Tur är väl det. Jag börjar nämligen jobba på tisdag och imorgon har jag en viktig dag fylld med politik framför mig.

Moderaterna i Sigtuna kommun lanserar sitt ”Framtidsprogram” och på kvällen har kommunstyrelsen sammanträde om planerna för Märsta och Valsta Centrum.

Framtidsprogrammet är mycket bra läsning för alla i Sigtuna kommun och förklarar hur vi vill förändra och förbättra livet för våra kommuninvånare när vi vinner valet i september. Alla bör läsa den!

Och alla kommer att kunna läsa den. Till skillnad från S har vi nämligen programmet färdigt för utdelning samtidigt som det presenteras. S presenterade sitt valprogram i juni, men det går fortfarande inte att få tag på…Finns det överhuvudtaget?

Imorgon eftermiddag kommer du som passerar Märsta station att kunna få ditt eget ex när du kommer hem efter jobbet. Ni andra får vänta tills det dyker upp i brevlådan. Om ni inte vill vänta på det, är det bara att titta in på kansliet eller höra av sig till oss.

Läs och ta del av idéerna som är de rätta för Sigtuna kommun!

Valrysaren är – om möjligt – ännu rysligare i vår kommun än på riksplan…