Tufft uppdrag

Jag har fått ett uppdrag. Det ska få mig att bli frisk och lära mig att hantera min vardag som en 100%igt fungerande människa. Uppdraget kändes bra och lätt när jag fick det, men nu har det gått en vecka och prestationsångesten kommer smygande.

”Skriv ner vad som får dig att må bra”. Det. Det är min uppdrag. Hur lätt som helst.

Not.

Eftersom jag tycker om min blogg, den får mig på nåt märkligt sätt att komma på saker som jag vill berätta om och skriva ner, och eftersom jag hoppas kunna få igång ett regelbundet bloggande igen, så testar jag om det går lättare att utföra uppgiften här.

Hur ska jag göra då? Må bra? Det är ju massor som får mig att må bra. Typ. Ehhh…

Om jag tänker såhär då – ska jag skriva i listform eller som en berättelse? Jag vill ju skriva en bok. Men det är kanske lite overkill i just det här sammanhanget? Uppdraget ska vara utfört om två veckor. Nåväl. Jag mår bra av att…

Vänta förresten! Jag fick en idé! I lördags när Henke och jag var på väg till en 50-årsfest hörde vi en radioreklam som vi båda fastnade för och även pratade om senare på kvällen – ”har du också problem med att få hjälp med dina läxor? Skaffa en Studybuddy! RUT-avdraget gäller!”

Det finns hopp!