Men hur svårt ska det va?

Förra veckan träffade jag fyra av varandra oberoende personer som alla sa att jag måste börja blogga igen.

Ok. Hur svårt kan det va? Ja, tydligen nästan omöjligt för mig som har försökt med bristande resultat sedan februari.

Men nu ska det bli av.

Jag börjar med ett kort inlägg om hur bra jag mår och hur nöjd jag är med det mesta just nu. Det känns fortfarande kul att jobba, kunderna strömmar till vår fina butik och firman blomstrar. Besök gärna vår hemsida och lägg namnet på minnet, Comfort Karby VVS. Norrorts största och bästa VVS-företag för både privatpersoner och företag.

Jag är också nöjd med hur jag mår. Jag känner mig stark, glad och lugn. Styrkan kommer framför allt från mina promenader. Promenaderna är min nya drog. Jag är helt beroende! Har också satt ett mål för mig själv som snart är uppnått – promenera hem från jobbet ena dagen och tillbaka andra, oavsett väder, en gång i veckan t.o.m 30 september. Nu är det bara två veckor kvar och det har varit en av de bästa idéer jag haft! Därför ska jag nu hitta en väg som inte kommer att vara mörk och läskig i november och förlänga målet till 31 december. För er som inte vet, så är det exakt 10 km till mitt jobb, varav ca 6km längs en grusväg genom skogen och den undviker jag helst mörka kvällar.

Men såna här dagar är det ju helt underbart att få börja dagen med 1 1/2 timmes promenad.

Sigtuna kommun är kanske inte så dumt ändå?

Eller jo. Den fina kommunen har oturen att ha fel ledning. Men bara två år till. Det är nämligen exakt två år, ok – minus två dagar, tills nästa val. Och då byter kommunen ledning. Det måste bli så.

 

Nya moderaterna i Sigtuna kommun hade valkickoff i fredags och det gav nog många av oss lite extra ny glöd i baken. Mycket är på gång, massor av aktiviteter ska genomföras och en hel rad nya idéer tar form. Och det roligaste av allt är att vi blir fler! Vill du också vara med och jobba för ny ledning i Sigtuna kommun eller vill du bara dela med dig av dina åsikter och synpunkter, tveka inte att höra av dig. Jag ska göra vad jag kan för maktskifte iallafall. Fast i lite måttligare mängd än inför förra valet…

 

 

Lika mycket som jag tror att min nyvunna styrka kommer från promenaderna, så tror jag att glädjen och lugnet kommer från familjen. Alla känns nöjda och tillfreds och jag känner att vi har en bra höst framför oss.

Ska bara få till bloggandet också…