Rör inte min pepparkaka eller negerboll

Det ska tydligen mycket till för att jag ska kunna blogga igen. Och nu har det kommit mycket till. Idag känner jag att jag bara måste skriva ett inlägg. Om jag inte gör det kommer jag kanske spricka eller bli galen – på riktigt.

Jag har skrivit om det i en light-version förr och trodde nog att det tog stopp då. Men istället har det eskalerat och frågan verkar dyka upp i de mest otänkbara tillfällen, vilket gör att jag bara måste skriva om det igen.

Det handlar om förbudet mot skolavslutningar i kyrkan och att fega svenskar bestämmer vilka saker som kan anses stötande av vissa folkgrupper.

Idag vaknade jag, tog min vana trogen fram min iPhone för att läsa nyheter, twitter och facebook i sängen innan kroppen orkade resa sig. Hamnade på den här länken och fick hejda mig för att inte hoppa upp ur sängen och skrika! Hur urbota korkad kan man bli!

Det här är nog inte heller politiskt korrekt…kanske är det en förklädd palestinier som är ute efter judarna??

Förbjuda pepparkaksgubbar och pepparkakor! Jag är fortfarande inte säker på att det hela inte är ett skämt eller ett missförstånd, men tyvärr tror jag inte det.

Det går verkligen utför för svenska samhället i den här frågan!

Jag vill att mina barn och kommande barnbarn ska få uppleva skolavslutningar i kyrkor, jag vill att de ska få sjunga ”Den blomstertid…”, ”Stilla natt, heliga natt…”, jag vill att de ska få vifta med svenska flaggor när de vill det (och estniska också förstås!), jag vill att de ska ha bra religionskunskap i skolan och få besöka olika religioners kyrkor och lokaler. Jag vill självklart att barnen i skolorna ska få vara pepparkaksgubbar och sjunga ”Vi komma från pepparkakeland” och jag vill säga negerboll!

Snälla, rara inskränkta och rädda svenskar – vi måste ändra vår inställning till invandring och integration. Det är inte invandrarna som är problemet, det är vi själva när vi är så här dumma och fega och fattar helt fel beslut.

Ajajajaj, hur ska denna bild tolkas?? Vad kan de två 12-åriga pojkarnas armrörelse betyda? Borde jag kanske anmält dem?

Tack och lov läste jag nu att skolan säger att det var ett missförstånd och att man ska tillåta pepparkaksgubbar ändå. Hoppas, hoppas ALLA är pepparkaksgubbar i det luciatåget i år. Eller nä, vänta, kanske kan skolan kvotera in en lucia också? Men helst en manlig sådan, annars bryter det väl mot könsreglerna och jämställdheten.