Härliga måndag!

Måndag.
En av de bästa sakerna med mitt jobb är att jag inte får söndagsångest. Det fick jag konstant på mitt förra jobb…även måndags-,tisdags-, onsdags- och torsdagsångest. Det enda sköna var fredagseftermiddagar, när jag visste att jag skulle slippa helvetet i två dagar.

Tänk att jag hade det så. Ont i magen på morgnarna, gråten i halsen på pendeln och en chef som sa till mig att jag var ”anställd för att lägga locket på skiten så det inte pös upp till hans nivå”. Det var den kommentaren som avgjorde det. Han fick ta hand om sin skit själv och jag sa upp mig.

Nu är det drygt tre år sedan, men jag njuter fortfarande av att inte ha söndagsångest och kunna åka till jobbet med ett leende på morgnarna.

Ha en härlig arbetsvecka, kära läsare!

20120917-075204.jpg

Be Sociable, Share!

Kommentera