Spikmatta

Shakti spikmatta.

Alla som säger att spikmattan inte är bra, har fel.

Ni som läst min förra blogg, vet att jag har en spikmatta och är grymt imponerad. Jag har haft den i snart 6 månader och den är underbar! Igår morse vaknade jag med spänningsvärk i hela nacken och käken. Antagligen kom värken av att jag inte slappnar av när jag sover, utan låter alla tankar på hur jag ska hinna allt innan vi stänger butiken i två veckor, rusa runt i huvudet. Hela dagen var jag stel och kunde inte öppna munnen. För att få en natts god sömn och känna att jag kan tugga frukostmackan, lade jag mig igår kväll på spikmattan i sängen och somnade. Djupt och fort. Det är helt ljuvligt att känna blodet rusa i ryggen och nacken och sedan bli alldeles varm och somna in som ett nybadat barn.  Jag sov ca 4 timmar på mattan och idag har jag varit utvilad, kunnat öppna munnen på vid gavel och känner ingen stelhet alls.

Spikmattan är bra. Om man nu inte kan hitta ett sätt att förklara det medicinskt korrekt, kan man inte bara låta det vara? Om jag tror på mina spikar och har glädje av dem, låt mig då göra det utan fnys om att det är en bluff.

Jag hade tänkt blogga om Ikea också, men kände plötsligt hur jag längtar efter spikarna, så jag kryper ner nu och återkommer imorgon. Sov gott!