Gotland – here I come!

DSC01335Om 9 timmar och 20 minuter går planet. DÅ ska jag slappna av. Har köpt Lifestyle, packat böcker och bikini och börjar så smått förstå att jag äntligen ska vara ledig.

Hoppas det blir många långa varma kvällar på stranden och långa frukostar i solen på verandan.

Kanske ska jag också börja fotografera denna sommar. Min svärfar är en väldigt duktig fotograf och missar inga chanser att ta bra bilder.

Nästa inlägg blir alltså från ön och jag planerar ett och annat tips på trevliga utflyktsmål, restauranger och annat man inte får missa på Gotland.

Spikmatta nr2

Så var det dags igen för ännu en artikel om spikmattan. Jag börjar ana jantelag. Varför ska nån tjäna pengar på en försäljningssuccé? Nu tvingas återförsäljaren erkänna att mattan inte botar sjukdomar. Nej, det har väl ändå inte varit huvudsyftet hos majoriteten som köpt mattan. De flesta har nog, precis som jag, köpt den för avkopplingen för stunden och kanske för att den lindrar symptom ett tag.

Men inte nog med det, nu är det nåt ljushuvud som har synpunkter på att man kallar den just spikmatta när den inte är gjord spik, utan av platspiggar. Det är verkligen en viktig grund för anmälan. Lycka till med att få folk att säga plastpiggsmatta!

Nej, alla ni inbitna jantelagsanhängare som inte själva kom på idéen att börja marknadsföra och sälja SPIKmattan – lägg ner!