Gott nytt valår!

Nyårsafton. 8 minusgrader, lätt snöfall och nästan sol. Härligt!

Nyårsafton är verkligen en speciell dag. Jag blir alltid lite vemodig och stressad. Vemodig för att något försvinner och för att jag fylls av tankar och minnen. Minnen från i år och minnen från barndom, ungdom, uppväxt och familj. Stressad för att ett år redan gått och för att jag inte hann allt jag borde ha hunnit med. Stressad för att alla år går så fort.

I år kom nyårsafton extremt fort, faktiskt ännu fortare än julafton. Det var inte förrän igår jag verkligen insåg att det var dags. Men nu känns det bra och jag ser fram emot kvällen som vi ska tillbringa hos våra goda vänner som alltid ordnar trevliga middagar och bjuder på väldigt god mat.champ09

Vi har fått uppdraget att köpa fördrinksbubblet och för att det skulle vara lagom kallt när vi kommer dit ställde jag för ett par timmar sedan ut korgen med flaskorna på balkongen. Se så gott det ser ut! 

 

Hoppas nu att ni allihopa får en trevlig kväll i goda vänners sällskap eller i lugn och ro med det ni själva tycker om att göra. Ladda för ett händelserikt och spännande år och glöm inte att det är valår!

 

GOTT NYTT 2010!