Normala tankar

Jag börjar så smått vakna upp ur det märkliga vakum som la sig som en bubbla över mig efter valet.  

Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle reagera på det sätt jag gjorde och jag hade heller aldrig kunnat tro att man kunde bli så trött och urladdad. Totalt utmattad för att vara exakt.

Men nu är det dags att återgå till ett normalt liv med normala tankar. Exakt vad det innebär för mig vet jag inte idag. Jag har mina planer och funderingar, men inget är helt klart.

 Istället för att planera kampanjaktiviteter och brottas med politiska funderingar fylls  mina tankar med planer och drömmar om vår kommande semester.

På julaftonsmorgon kl. 06.05 lyfter planet och vi börjar vår 25 timmar långa resa till Big Island, Hawaii, USA.

Det ska bli alldeles, alldeles underbart! Hoppas jag… :-)

Hawaii känns speciellt och har alltid lockat mig. Vet inte varför. Kanske för att det är nåt som jag alltid tänkt som ett paradis och som en lugn plats som ligger långt bort från verkligheten. Min verklighet och min vardag.

Kanske för alla filmer, sånger och myter. Kanske för att det inte är lika uttjatat som Thailand och Maldiverna.

Hursomhelst ska det bli väldigt, väldigt spännande!

Jag googlar, köper böcker och fantiserar om Hawaii. Jag längtar efter värmen och solen. Jag drömmer om alla böcker och magasin jag ska läsa vid poolkanten. Jag ser fram emot valsafarin, kaffeodlingsturen, chokladfabriken, vulkanutflykten (hoppas att nåt litet askmoln lägger sig över flygplatsen när vi ska hem….). Jag längtar efter hotellfrukosten som vi ska äta med underbar utsikt över havet och jag längtar efter det salta vattnet.

Men framför allt ser jag fram emot en underbar jul- och nyårsresa med min familj.