Hur ska de ha det?

xl_a_clean_house_is_a_sign_of_a_wasted_life_1180184600

 

Denna vecka har de rödgröna återigen visat att de inte kommer att kunna hålla en gemensam linje i avgörande frågor. Nu gäller det de hushållsnära tjänsterna.

S har flera gånger betonat att avdraget ska bort och därmed visat att de kommer att försvåra för vanliga inkomsttagare att ta hjälp för att hinna med vardagslivet, som så många nu har tack vare både ROT- och RUT-avdraget. Att bara RUT har medfört ca 11 000 nya jobb tar man inte heller hänsyn till.

Plötsligt gick det upp ett ljus hos MP, som deklarerade att de vill ha kvar avdragsmöjligheten för de hushållsnära tjänsterna. Då blev Mona stressad och insåg att Maria återigen kunde knipa åt sig röster och var därför inte sen med att säga att visst skulle man kunna ha kvar avdraget i någon ny form. Snacka om röstfiske utan grund eller övertygelse! Men de har visst glömt att de har en Ohly med i gänget. Och han är inte med på tåget – inte den här gången heller…

 En röst på Alliansen garanterar både ROT och RUT. En röst på den rödgröna röran garanterar otydliga budskap och skilda grundläggande åsikter.

Be Sociable, Share!

Kommentera