Fin stuga

DSC00552Igår kom jag till stugan, trött och utmattad efter att ha trädgårdsarbetat hela helgen hos mamma och därefter städat det egna huset till kl 01 på natten. Jag vill alltid att huset ska vara städat när jag åker iväg och det är helt omöjligt att lämna det stökigt. När jag började närma mig slutet av städningen och orken börjat tryta, kom jag på att räkningarna skulle betalas innan jag åkte. Kom därför inte i säng förrän kl 02 och var galet trött när jag klev upp kl 06 för att åka till Arlanda och kliva på flyget till Visby.

När jag kom fram till stugan såg jag därför väldigt mycket fram emot att lägga mig med en bra bok på gräsmattan och äntligen  njuta av den första semesterveckan. På nåt sätt hade jag förträngt alla platta paket som väntade eller rättare sagt hade jag hoppats att familjen bara skojade när de sa att de inte satt upp några skåp ännu. Jag tänkte att de kanske sa så och ville överraska mig med att allt var klart när jag kom. Men, nej. Stugan var rörigare än nånsin och alla platta paket stod snällt och väntade på mig. Det var bara att sätta igång igen.

Vi slet hela dagen och faktiskt var alla delarna med och det blev jättefint. Allt är givetvis inte klart än, lite semesterfart måste man ju få ha och ta lite i taget.

Be Sociable, Share!

Kommentera