Sista helgen…

img001

Sista helgen som ung.

På måndag är jag medelålders…hur kunde det hända? Det var ju inte alls länge sedan jag stod på pallen hemma på Aspvägen i mina fina röda  mamelucker och pappa skulle ta kort på mig. Antagligen var det julkortsfotografering på gång och alla syskonen var vattenkammade och hade tagit på sig finkläderna.

Sånt gjorde vi varje år och mamma har en fantastisk samling foton på oss genom åren. Faktiskt ända sedan min bror föddes 1960 tills vi började yngla av oss och det var intressantare att fota barnbarnen än oss.

Idag har jag en märklig känsla av att nåt är på gång – kan det vara medelåldern som känns så här?

Be Sociable, Share!

3 reaktion på “Sista helgen…

 1. Tänk vad söt du var en gång i tiden.

  Hoppas du får en trevlig födelsedag.

  Kram
  BättySprätty

 2. Grattis i förskott! Tror nog att livet har mycket att ge en 40-åring!!

  Fin då , fin nu!

  Hoppas du får en fin uppvaktning!

  Therese

 3. Lilla söta fröken Helle! Livet börjar ju vid 40, det vet jag. Don’t worry, be happy. Heja, heja , heja!
  Mare

Kommentera