Hahahahaha!

Det är roligt att blogga.

Det är väldigt roligt att se vad folk har sökt på för ord eller meningar och hamnat på min blogg.

Idag var det extra roligt och jag hoppas att någon skojar med mig. Gissa vilken fras jag syftar på…

Sök Visningar
peo geete 1
ekologisk butik+sigtuna 1
människor kan indelas 1
naken helle nyman ahlqvist 1
gamla stan festlokal 1
helle nyman ahlqvist 1

HAHAHAHAHA! Stor chans!

Be Sociable, Share!

3 reaktion på “Hahahahaha!

  1. jo just det;

    Jag menar inte att rotavdraget är dåligt jag menar bara att jag vill ha en balans där alla kan känna att det får något gott oberoende vilken typ av boende man väljer. Jag anser dock inte att det är det idag samt att jag är bekymrad för mina söners skull och framtid. Alla har inte möjlighet att köpa lägenheter till sina barn.Inte tre stycken….:)

    Och på frågan om jag önskar bli aktiv i politiken så är svaret;
    nej för jag satsar på min kära just nu men…..
    tackar ja om jag får bli den nya kulturministern! ;)

Kommentera