Varför denna blogg?

Only the dead fish follow the stream.

Det finns två sorters människor – de som går före och uträttar och de som går efter och klagar.

Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem.

Osv osv

Det finns mängder av bra citat och ordspråk som beskriver mina tankar om livet och mitt sätt att leva.

hellemoderat

Jag heter Helle och jag vill inte vara en död fisk, jag vill inte gå efter och klaga och jag vill att alla ska ha åsikter och vilja försvara dem.
Att leva ett liv utan åsikter, följa strömmen eller klaga på vad andra gör är för mig obegripligt och tragiskt. Sen kan man vilja dela det med andra i olika stor utsträckning. Jag är en person som gärna delar med mig av mina tankar, idéer, funderingar och min vanliga vardag. Att blogga är ett fantastiskt sätt att göra det på och jag gör det också genom Facebook, Instagram och Twitter. Jag tycker det är kul om någon vill läsa det jag skriver och om du som läser tycker något, vad som helst, och vill dela med dig av det blir jag mycket glad om du skriver kommentarer eller kanske mailar mig. Jag tar gärna emot såväl heja- som burop.

Ett annat roligt sätt att dela mina åsikter och försöka påverka min omgivning är att vara fritidspolitiker. Jag är moderat och sedan valet 2010 ledamot i kommunfullmäktige i Sigtuna kommun. Men jag vill vara väldigt tydlig med att alla åsikter i mina texter är mina egna och kanske inte alltid överensstämmande med partiets.

e-post: helle@hellenymanahlqvist.se

https://twitter.com/Hellemaria

 
Be Sociable, Share!

Kommentera